SAIKs Föräldraförening

Föräldraföreningen bildades 1977, avsikten var att engagera föräldrar som hade ungdomar med i SAIK, och genom olika arrangemang dra in pengar för att stödja ungdomsidrotten, Detta blev ett mycket positivt initiativ och många föräldrar har under åren hjälpt till. Vi vill passa på att tacka alla Er föräldrar som Hjälpt till i olika sammanhang, t ex med bakning till slöjdmässan då vi har servering.

Pengarna vi får in går till ungdomsverksamheten i form av träningsväskor, priser, avslutningar, träningsläger m.m.

Vår förhoppning är att föräldraföreningen även i fortsättningen skall spela en framskjutande roll och att vi föräldrar tillsammans får glädje av ungdomarnas deltagande i SAIK.

Alla föräldrar är välkomna i SAIK:s Föräldraförening, vi som jobbar just nu är;

Kristine Rundström,  Ann-Charlotte Friberg, Emma Brandby, Elisabeth Sommar, Anneli Svensson, Johanna Yrvelid, Jenny Lindberg & Johanna Holmsten

Uppdaterad: 12 FEB 2018 10:23

Huvudsponsorer